Welcome to YLOAN.COM
yloan.com » misc » Filmovizija Film Poslednja Ekskurzija 5 Godina 2011
Gadgets and Gizmos misc Design Bankruptcy Licenses performance choices memorabilia bargain carriage tour medical insurance data

Filmovizija Film Poslednja Ekskurzija 5 Godina 2011

Bez obzira na to gde bei, strani filmovi sa prevodom

, bez obzira na to gde se krije, ne moe prevariti smrt! U "Poslednjoj ekskurziji" smrt je, kao i uvek, sveprisutna i osloboena nakon to predoseaj jednog oveka spase grupu kolega od zastraujueg ruenja viseeg mosta. Ali ova grupa bezazlenih dua, kojoj nikada i nije bilo sueno da preivi, u stravinoj trci s vremenom fanatino pokuava da pobegne zlokobnom spisku smrti.

O FILMU Poslednja Ekskurzija Filmovizija

"Oduevljen sam to smo se vratili u Vankuver da snimimo jo jednu 'Poslednju ekskurziju', s obzirom na to da smo ve tri filma radili ovde. Velika prednost je to smo imali na raspolaganju most Lajons gejt - dugaak preko jednog kilometra, koji povezuje severni Vankuver s centrom grada", kae producent Kreg Peri, Filmovizija .

"Dobro je poznato da na poetku svih filmova u serijalu, besplatni strani filmovi, grupu mladih ljudi zadesi uasna nesrea. Samo jedan od njih predosea ta e se dogoditi, pa e on ili ona odvesti ostatak grupe na sigurno i tako izbei katastrofu. Kako smrt kree da napada i sve vie ljudi gine, tako preostali junaci sve vie panie", objanjava reditelj Stiven Kvejl. "Nauio sam da koristim 3D tehnologiju u okviru prie, a ne kao marketinki trik. Na kraju krajeva, jaka pria i likovi ine dobar film, a ne specijalni efekti", dodaje Kvejl.

"Poetak filma je najvaniji u ovom serijalu, filmovi sa prevodom besplatno, kao kod Dejmsa Bonda. Kasnije, kako film odmie, samo se trudite da ga nadmaite. U ovom nastavku, poetak je toliko spektakularan da smo bili pod pritiskom kako da napravimo jo bolji kraj. Sreom, scenarista Erik Hajserer nam je dao tano ono to nam je trebalo."

"Oduvek sam eleo da napiem uzbudljiv natprirodni triler koji se potom pretvorio u nastavak 'Poslednje ekskurzije'", kae Hajserer. "eleo sam da napravim jezive scene ubistva koje bi se svidele oboavaocima, ali i da proirim postojeu mitologiju i unesem moralnu dilemu kod likova koja ih tera da preispitaju koga i ta najvie vrednuju. Na taj nain smo uspeli da izgradimo tenziju sve do dramatinog razreenja", domaci i strani filmovi filmo vizija.

"Kada sam odgledao prethodne delove, jo mi se vie dopao scenario i nain na koji upotpunjuje dosadanju mitologiju, to e oboavaoci sigurno ceniti", objanjava Nikolas D'Agosto. Emi Bel se svia to u filmu ne postoji fiziki progonitelj, ve apstraktna smrt, koja je neizbena. "Pored pukog preivljavanja likovi prolaze i kroz moralnu borbu, to itavoj prii daje veu dubinu". "Dobiete sve to ste oekivali - razraene likove, dobre glumce, ubedljivu priu, fantastine vizuelne efekte, sjajnu lokaciju i veliku uloenu energiju. Mislim da e ovaj film apsolutno odueviti publiku", zavrava Kvejl.

by: brandon u Rees
Some Guidelines To Styling An Mma T-shirt The Very Best Techniques To Utilize When Establishing Links Renting Your Home For Income - Should You Do It? Race To The Finish! Movemanskg Wins Another Contract Applying Dressings And Plasters Men's Gold Necklaces, A Perfect Gift For Someone You Love Procurando Liberar O Stress? Seja Um Turista Da Pousada Alfa E mega Self Massage Treatment For Lymphedema The Blister On The Finger Three Amazing Techniques To Promote Your Web Site Ways And Techniques For Self Massage In Lymphedema Ipad Online Video Lessons Review - Scorching & Hungry New Industry Why Should You Call A Dui Lawyer?
print
www.yloan.com guest:  register | login | search IP(216.73.216.63) California / Anaheim Processed in 0.016925 second(s), 7 queries , Gzip enabled , discuz 5.5 through PHP 8.3.9 , debug code: 14 , 2836, 85,
Filmovizija Film Poslednja Ekskurzija 5 Godina 2011 Anaheim