Welcome to YLOAN.COM
yloan.com » misc » Neden Ispanyolca Ogrenmeliyim, Neden Ispanyolca Kursu -avrupa Dilleride Ogrenmeli ?
Gadgets and Gizmos misc Design Bankruptcy Licenses performance choices memorabilia bargain carriage tour medical insurance data

Neden Ispanyolca Ogrenmeliyim, Neden Ispanyolca Kursu -avrupa Dilleride Ogrenmeli ?

Dnyada en ok konuulan ikinci dil spanyolca kursu olma zellii tar.

ispanyolcaya ilgi Avrupa Birliinde ingilizceden sonra en ok konuulan dil olmas nedeniyle her geen gn artmaktadr. istatistikler, 2020 ylnda her 100 Amerika ldan 40nn anadilinin ispanyolca olacan gstermektedir. spanyolca Kursu Avrupa Dilleriden ngilizce kursun dan sonra en ok talep edilen kurstur.

Son yllarda ok rabet gren spanyolca kurslar Almanyadan Japonyaya kadar pek ok lkede okullarda zorunlu semeli ders olarak okutulmaya balanmtr.

Dnyada spanyolca dili konuulan drdnc byk ehir Los Angelestr.

ispanyolca kursuna gitmek ve bu ispanyolca dilini bilmek; bankaclk, iletme, mtercimlik, iletiim, inaat, gazetecilik, tp, retmenlik, seyahat endstrisi, maazaclk kariyer hedefleyenler iin uygundur.

spanyolca eitim program, uzman spanyolca eitim kadrosu tarafndan belirlenen kitap ve dier eitim materyalleriyle desteklenmektedir. spanyolca eitim program kapsamnda rencilerimiz TV, DVD, projektr, video ve bilgisayar gibi olanaklardan da yararlanabilmektedirler. ispanyolca dersleri konuma kulpleri ve dier sosyal aktivitelerle desteklenmektedir. renciler ispanyolca programa balamadan nce seviye tespit snavna (yazl ve szl) tabi tutulup, aldklar sonuca gre en uygun bir kura yerletirilirler. ispanyolca kurs, rencilerin bir dilin drt temel gesi olan ispanyolca konuma, spanyolca okuma, spanyolca dinleme ve spanyolca yazma becerilerini gelitirmeyi ama edinmitir. spanyolca program baaryla tamamlayan rencilerimize kur tamamlama sertifikas verilmektedir

by: wilsonlee
What Is Xbrl? Why You Must Buy The Linden Method Ladder, a useful tool for everyone Depth Finders Tell You A Lot More Than Depth Creative Ways To Use Room Dividers In Your Living Room Adipex: the most effective pill Teva Sandals Sewing Patterns Made Easy Renting a Limousine in Brampton Bulk Goods Need Specialized Handling Facilities Black Russian Terrier - Facts You Must Know Before Adopting Black Russian Terrier How to buy a vibrator Hog Roast Hire
print
www.yloan.com guest:  register | login | search IP(216.73.216.114) California / Anaheim Processed in 0.017645 second(s), 5 queries , Gzip enabled , discuz 5.5 through PHP 8.3.9 , debug code: 12 , 1715, 85,
Neden Ispanyolca Ogrenmeliyim, Neden Ispanyolca Kursu -avrupa Dilleride Ogrenmeli ? Anaheim