Yurtdışı Eğitim
Yurtd Eitim
Yurtd Eitim
Gnmz dnyasnda ngilizce, milyonlarca insann gerek ihayatgerekse sosyal yaamlariin kullanm zorunluluu olan dillerin banda geliyor. Yurtd dil eitimi alanlar byk irketlerin ve ok uluslu irketlerin ie almlarnda bir adm nde oluyor. Son dnemde Trkiye'de alanlar blgemizdeki lkelerde ve Avrupa Birlii'nde faaliyet gsteren ok uluslu irketlerin aday listelerine daha fazla girmeye balad. Bu tr pozisyonlar hedefleyenler iin orta derecede ngilizce bilgisi yeterli deil.
alanlarn yansra ticaret,sanat, akademi ve kendi alannda ilerlemek isteyen bir ok insan yurtdnda ngilizce renmeyi kariyer ve ilerinde nemli bir adm olarak gryor. ngiltere'de dil eitimi artk her sene yaklak 500.000 kiinin tercih ettii bir yntem.Bir yabanc dili renmenin en iyi yolu kukusuz o dilin ana dil olarak konuulduu lkede yaayarak renmektir. Bu sebeple yurtdndaeitim almak isteyen renciler tercihlerini, batangiltere dil okullar olmak zere Amerika dil okullar, Kanada dil okullar ya daAvustralya'da dil okullarndan yana kullanyorlar.
Yurtd Eitim farkl eitim alanlarn iinde barndran geni bir yelpazedir:
Yurtd dil kurslar (herkese uygun genel dil programlar),
Yurtd yaz okullar (18 ya alt rencileri iin),
Yurtd sertifika ve diploma programlar (mesleiyle ilgili zel bir alanda eitim almak isteyenler iin),
Yurtd staj programlar (hem niversite hem de alanlara uygundur),
Yurtdnda niversite eitimi,
Yurtd mesleki ngilizce programlar (Mesleklerinde kullanlan zel terim ve jargonlar renmeyi hedefleyenler iin)
Trkiye genelinde yer alan yaklak 300yurtd eitim acentesiyurtdnda dil kursu ya dayurtdnda niversite eitimi almak isteyen rencilerecretsiz yurtd eitim danmanl vermektedir.
Yurtdnda Eitim almak isteyen kiilerin en ok karlatklar problemler; kiiye uygun dorudil okulu'nun belirlenememesi ve vize prosedr ile ilgili yanl ynlendirilmek. Bu amala 2001 ylnda kurulan ve bugn 40 sekinyurtd eitim acentesini bnyesinde barndran UED (Uluslararas Eitim Danmanlar Dernei)yurtd eitim almay hedefleyen kiilere belli bir kalite standardnda hizmet verilmesine yardmc olmaktadr.
UED yesi birYurtdEitim irketi'nin grevi;yurtdnda niversite eitimi ya dayurtdnda dil eitimi grmek isteyen renci adayna; farkl lkelerde yer alan okul ve programlar hakknda doru ve detayl bilgi vermektir. Yurtd eitim uzmanlar geni yurtd eitim seenekleri arasndan adaya en uygun lkeyi, ehri, okulu ve program seebilmesi iin yardmc olurlar. Seim yaparken ilgili lkenin vize prosedrnn batan doru bir ekilde anlatlmas nemlidir. Ayrca acenteler gidi ilemleri ile ilgili olanuak bileti vehavaliman transferini organize edilmesi konusunda da adaylara yardmc olmaktadr.
Tm bunlarn yannda elbette bir yurtd eitim danmanl irketinin en nemli grevi;yurtd eitim program alacak olan kiiye ilgili lkede kald sre boyunca danmanlk hizmeti vermektir.
What Is Hypothyroidism TaylorMade Burner SuperLaunch Graphite Shaft Iron Skin Condition Or Hives The Most Common Skin Problems Among The People TaylorMade Burner 2.0 Steel Shaft Iron build on the success of the original Burner irons Candy Favorites Why do we need a guide to mountaineering…? Oil Filter Presses Types & Specifications Why Not Try Honma 904 Iron Set? Turn On The Misting Fans To Fight The Heat Freelance As An Income Opportunity Fear At Bath Time Structural 3D Modeling- Key Factor in Structural Industry
www.yloan.com
guest:
register
|
login
|
search
IP(216.73.217.143) California / Rosemead
Processed in 0.017381 second(s), 7 queries
,
Gzip enabled
, discuz 5.5 through PHP 8.3.9 ,