subject: Seek Uzman nerileri Bir Gereklik Haline Senin D Deitirmek Iin [print this page] HZMET ALANLARIMIZ HZMET ALANLARIMIZ
* cretsiz danmanlk
* Lise - Lisans -Yksek Lisans bavurularnda cretsiz danmanlk ve yerletirme
* Vize evraklarnzn kontrol ve eksiksiz hale getirilmesi
* Konsolosluklardan vize randevularnzn alnmas
* Yurtd gerekli tm yazmalarn ve rezervasyonlarn yaplmas
(Kabul mektuplar - akademik bilgi ak - konaklama- transfer, v.b. )
* Uygun uak biletinin aratrlmas ve temin edilmesi
* Havaalan transferlerinizin ayarlanmas
* Salk sigortanzn yaplmas
* zel kampanya, seminer, fuar programlar ve yurtd akademik ekip ziyaretleri
hakknda bilgi aknn salanmas
* Eitim sreniz boyunca akademik danmanlk
Danmanlarmzla birlikte yurtdnda amalarnza ve btenize en uygun lke ve ehrin belirlenmesi ilk admdr. Bu alma gerek lke ve ehirlerin gerekse eitim kurumlarnn zellikleri titizlikle incelenerek yaplmaktadr. Bu almaya istinaden farkl yurtdndaki eitim kurumlarnn ders , konaklama ve varsa dier cretleri karlatrmal olarak hesaplanp, yaam, uak, salk sigortas, vize cretlerinin bulunduu toplam maliyet tablosu karlr.
Ayrca yurtdna gidilecek dneme ve sreye bal olarak indirimli fiyatlara sahip okullarmz hakknda da danmanlarmz rencimizi bilgilendirmekte , bundan sonraki adm ise rencimizin karar vermesi olmaktadr.
Yllardr yaptmz gzlem sonucu normal artlarda vize alabilecek kiilerin basit ve bilgisizlie dayanan ilemlerden dolay vize alamadklarn zlerek grdk. Global Yurtd Eitim olarak hibir ilem iin ekstra bir cret talep etmemekteyiz. Danmanlarmz konsolosluklarn istedikleri evraklarn titiz bir ekilde hazrlanmasnda renciye yardmc olmakta ,bunun sayesinde de rencilerimiz kendini ve amacn tam olarak ifade edebilmektedir. Vize danmanlmz sadece evrak hazrlanmas ile snrl deildir. Vize formlarnn doldurulmasndan, vize randevularnn ayarlanmasna, SEVIS cretinin yatrlmasna (USA) kadar vizenin her aamasnda Global Yurtd eitim danmannz azami ekilde size yardmc olacaktr.Yurtdnda gidilecek lke ve merkeze en uygun uak bileti alternatifleri rencimize sunulmaktadr. Gitmeye karar veren rencimizin; uak rezervasyonunu ne kadar erken yaptrrsa o kadar uygun artlarda uak bileti bulacan gz nnde bulundurmas gerekmektedir.
zellikle ilk kez yurtdna giden rencilerimizin, vardklar havaalanndan eitimin grecekleri merkeze transfer yaptrmalar kendilerine ok byk kolaylk salamaktadr. Bu ilem ekstra bir crete tabi olup mecburi deildir. Yurtdnda geerli olan salk sigortas olmayan rencilerin ya da gitmeden nce lkemizde veya vardklar lkede bu sigortay yaptrmalar nemle tavsiye edilir.
zellikle ilk kez yurtdna kacak olan renci gidecei lkedeki yaam ve kltr konusunda ne kadar ok bilgiye sahip olursa o kadar kolay adapte olabilmektedir.Global Yurtd Eitimdanman gemi yllarn tecrbesiyle rencisine gerekli olan bilgileri aktaracaktr. Global Yurtd Eitim rencisi yurtdnda eitim grd sre boyunca danmannn destei yannda hissedecektir. Bunun iin tek artmz, bize mutlaka ulalmasdr.