Board logo

subject: Yaz Tatilinde Yurdisi Egitim [print this page]

Yaz Tatilinde Yurdisi Egitim
Yaz Tatilinde Yurdisi Egitim

Yaz aylarnn ortalarna yaklatmz bu gnlerde, yln snav stresini zerinden yeni yeni atmaya balayan renciler iin ngiltere dil okullar birbirinden cazip eitim seenekleri sunuyor.

ngiltere vize bavuru sisteminin getiimiz aylarda elektronik ortama gemesiyle birlikte vize sonulanma hz gne kadar dt.

ngilterede eitim almak isteyen bir rencinin, okul kayd, vize bavurusu, konaklama ayarlama ve uak bileti temini gibi ilemleri en fazla iki haftada sonulanabiliyor.

Bu nedenle yaz tatilinde ngiltere'deki dil okullar bnyesinde eitim almak isteyen ve ge kaldn dnen renciler iin bir frsat domu durumda. ngiltere vize sistemindeki bu hz nedeniyle, son dakikaya kalm renciler bu lkeye yneliyor. Kanada eitim ve Avustralya dil eitimi programlar ise daha ok 6 aydan fazla sreli eitim alacak renciler tarafndan tercih ediliyor.

dealist Yurtd Eitim Danmanl uzmanlarndan Onat Yaldzkaya, getiimiz aylarda ngiltere renci vizelerinin iki ila hafta arasnda sonulanrken; son bir aydr yaplan bavurularn iki ila gnde sonulandn belirtti.

Yurtdnda dil eitimi iin en fazla tercih edilen lke ngiltere. Bu lkeyi Amerika ve Kanada takip ediyor. Dnyann en kk ktas fakat en byk adas olan Avustralya'nn yldz ise son yllarda bir hayli parlam grnyor.

dealist Yurtd Eitim Danmanl uzmanlarndan Onat Yaldzkaya, getiimiz aylarda ngiltere renci vizelerinin iki ila hafta arasnda sonulanrken; son bir aydr yaplan bavurularn iki ila gnde sonulandn belirtti.

Yurtdnda dil eitimi iin en fazla tercih edilen lke ngiltere. Bu lkeyi Amerika ve Kanada takip ediyor.

Yurtdndaki dil okullarnda konaklama yerel ailelerin yannda veya renci yurtlarnda yaplyor. Sosyal aktivitelerle zenginletirilen eitim programlar ile katlmclarn ngilizce dil seviyelerini en hzl ekilde ilerletmesi amalanyor.

welcome to loan (http://www.yloan.com/) Powered by Discuz! 5.5.0