subject: Profesyoneller için İngilizce Programlarına Talep Artıyor [print this page] Profesyoneller iin ngilizce Programlarna Talep Artyor
Zaman kstl profesyonellere hzl bir ekilde ngilizce retmeyi veya mevcut ngilizce dzeylerini en ksa srede ilerletmeyi amalayan "Profesyoneller iin ngilizce Programlar" na talepte byk bir art yaanyor. hayatnda yer alan profesyonellerin, uluslararas i dnyasyla kolayca iletiim kurabilmesini amalayan ve katlmcnn tercihine gre bir ile drt hafta arasnda sren bu programlarn ieriini; sat, pazarlama, finans ve i ynetimi konularnda ngilizce terimlerin retilmesi, ticari yazmalar, raporlama, telefon grmeleri, toplant ve sunum teknikleri gibi konular oluturuyor. En fazla 8 kiilik grup derslerine ek olarak, katlmcnn istek ve gereksinimlerine uygun zel derslerle takviye edilen eitim programlarnn haftalk creti ngiltere'deki okullarda konaklama dahil 990 Sterlin'den balyor.
Yurtdnda dzenlenen Profesyoneller iin ngilizce dil programlar sonrasnda TOEIC (Test of English for International Communication), LCCI (London Chamber of Commerce and Industry), Cambridge BEC (Cambridge Business English Certificates), ILEC (International Legal English Certificate) snavlarna girilebiliyor. Szkonusu snavlar sonucunda baarl olan katlmclarn alaca sertifikalar, sertifika sahibinin uluslararas i ortamnda etkin ekilde ngilizce iletiim kurabilme becerisinin bir kant olarak kabul ediliyor.
Yurtd eitim programlarna katlan profesyoneller iin konaklama, konforlu stdyolarda veya otellerde salanyor. Dileyen katlmclar iin konaklama yaplan yer ile eitim kurumu arasndaki ulam zel ofrl VIP aralarla salanyor. 1999 ylnda kurulan dealist Yurtd Eitim Danmanl, 12 lkeden toplam 330 eitim kurumunun Trkiye temsilciliini yapyor ve bu kurumlar adna cretsiz danmanlk hizmeti sunuyor. dealist Yurtd Eitim Danmanl; eitim program, konaklama ve ulamn yansra, uak bileti, havaalan transferleri ve vize ilemlerini de organize ediyor.
dealist Yurtd Eitim Danmanl, yurtdndaki programlara yerletirdikleri profesyonellerin isim ve irket bilgilerinde gizlilii n planda tutuyor ve hizmet verilen bireyin onay olmadka bu bilgileri nc kiilerle paylamyor zira baz profesyoneller almakta olduklar iyerlerine tatile gittiklerini syleyerek yllk izinlerinde yurtdndaki hzlandrlm dil programlarna katlyor ve dndklerinde daha iyi bir i veya daha iyi bir pozisyona bavuruda bulunuyor.
dealist Yurtd Eitim Danmanl'nn Kurucusu ve Genel Mdr Onur Yaldzkaya, ekonomik kriz dnemini frsata evirebilen az saydaki sektrden birisi iinde faaliyet gsterdiklerini belirterek, geen yla oranla hizmet verilen birey saysn artrdklarn, en byk art ise E ile 40 ya st ynetici grubunda yakaladklarn syledi. Kriz dneminde birok irketin i hacminde ve younluunda d yaamas nedeniyle yneticilerin ilerden daha kolay uzaklaabildii ve biriken izinlerin bu dnemde kullanldnn altn izen Yaldzkaya, iten karlan baz yneticilerin de yeni i bavurularndan nce yurtd eitim programlarna katlarak yabanc dille iletiim becerilerini gelitirmeyi tercih ettiklerini syledi.
dealist Yurtd Eitim Danmanl tarafndan temsilcilii yaplan ngiltere dil okullar British Council, Amerika dil okullar ACCET, Kanada dil okullar Languages Canada, Avustralya dil okullar NEAS onayna sahip. ngilizce eitim verilen lkelerdeki bamsz, bireysel ve yksek kalite anlayna sahip dil okullarn bnyesinde toplayan Quality English Organizasyonu'nun yetkili acentas olan dealist Yurtd Eitim Danmanl, ISO 9001:2008 Uluslararas Kalite Sistem Sertifikas sahibi ve Uluslararas Eitim Danmanlar Dernei yesi.