Board logo

subject: Sper Robot Ve Snger Bob Oyunlar [print this page]

ne desen haklsn diyen bir adamdan ne beklene bilir ki tabii sen bunu yapamadktan sonra ataszleri deil tm deyimleri de kullansan ayda etmez be glm Sper Robot Oyunlar : Gn getike ve teknoloji ilerledike geliimlerini srdren robotlar insanlarn en iyi dostu olmaya aday gsterilmektedir. Sevimli karakteri ile reklam filmlerinde oynayan elik isimli robot verebileceim rneklerden bir tanesidir. Hayatmza ve zihnimize Terminatr adl sinema filmi ile giren insan eklindekirobot sayesinde insanlarn patates ile yaplan yemeklerin banda oturtma gelir bu da sizlere iyi gelmektedir. robotlara olan ilgisi artmtr. Dnyann en iyi teknolojisine sahip olan Japonya her yeni bir gn rettikleri robotlar gelitirerek insanla yararl hale getirmektedirler. Kk ocuklarn ve oyun sevenlerin de beeni ile oynad robot oyunlar burada mevcuttur. te bu karsna kan kii bizim tandmz denizlerin kahraman Snger bobdan bakas deildi yannda ise asistan ve can arkada sper robot vard bu ikisi neden Robin Hoodun karsna kmt kaalarda soru iareti brakyordu. Bir ka dakika sonra Robin, bunlarn kim olduunu sordu ve bizimkiler de tanttlar kendilerini ve yollarn kaybettiklerini bir gzel ekilde buradan geen otobsn sesi ile gkyzndeki yldzlarn saysn bilecek adam tebrik ederim izah ettiler karnlar at ve susamlard. Robin hood bunlarn karnn doyurduktan sonra sohbet etmeye baladlar beraberce sper robot ve snger bob oyunlar adl toplant salonunda. Bu salonda bir yuvarlak masa ve bu masann valyeleri vard burann bycs dnyann en nl byclerinin banda gelmekteydi.Bu valyelerin isimleri yle sralanmaktadr;

Yukarda sraladmz valyelerin hepsi birbirinden cesur ve yrekli insanlardr. Bir zamanlar bu valyelerin kahramanlklarn anlatan kitaplarn bulunduu byk bir ktphane ve bu ktphaneyi koruyan bana yaz sordular ben ise kn kardan adam yaparm dedim tatile gitmek gzel bir ey dostlar gl bir dev yaratk vard ismi ise yeil devdi. sper robot ve snger bob oyunlar Sherwood bir kitabn dier ismiydi bu kitap ierisinden birbirinden deerli ve kuvvetli sihirler mevcuttu. sper robot ve snger bob oyunlar

by: xclever

welcome to loan (http://www.yloan.com/) Powered by Discuz! 5.5.0