Board logo

subject: Ce Si Cum Sa Faci Ca Sa Ai Un Somn De Milioane. [print this page]

Gata, primavara este aici si odata cu ea am inceput si noi sa ne trezim la viata si sa fim mult mai activi. Orele de activitate din timpul zilei cresc si odata cu ele si oboseala acumulata. Toata aceasta oboseala ar trebui sa ne asigure un somn odihnitor pe durata noptii. Sau dimpotriva.

Daca medicii sustin ca fiecare dintre noi suntem unici si ne stabilim singuri nevoia de somn din timpul noptii, care la unii este de 8 ore iar la altii poate sa ajunga la doar 6 ore, aproape toti cred ca suntem de acord ca exista si moduri de a incerca sa ne facem singuri somnul odihnitor.

Nu am sa insist asupra alegerii saltelei (saltea ortopedica,saltele latex, etc.), care ar trebui aleasa dupa mai multe incercari si o studiere atenta a ofertelor, pentru a vedea care saltea ni se potriveste (acest lucru este foarte important sa se faca in showroom-urile specializate), ci am sa ma opresc asupra catorva lucruri minimale pe care fiecare dintre noi ar trebui sa le faca de cel putin 2, 3 ori pe an.

In primul rand asigurati-va ca dormitorul este foarte bine aerisit si odata cu el este bine ca primavara si toamna sa scoateti (daca aveti cum si unde, bineinteles) salteaua la aerisit.

Al doilea lucru, aspirati salteaua foarte bine cel putin de 2 ori pe an, ideal ar fi in fiecare luna pentru a indeparta straturile de piele descuamata care se aduna pe suprafata saltelei si acarienii - acele microorganisme care traiesc si in saltele, perne si asternuturi.

La saltele care au aceasta optiune, este important sa le intoarceti pe fata de vara. Ideal ar fi ca atunci cand faceti aceasta operatiune sa incercati sa intoarceti salteaua pe fata de vara si sa o si rotiti, adica sa puneti partea pe care va odihneati capul in partea de jos a patului unde normal va tineati picioarele. Aceasta rotire a saltelei va creste durata de viata a sa. Este indicat si pentru cei care nu au saltele cu doua fete sa execute aceasta operatiune pentru a uniformiza eventualele deformari ale saltelelor.

Sperand ca aceste sfaturi v-au fost utile va dorim Somn usor alaturi de Siesta Bedding.

by: Siesta Bedding

welcome to loan (http://www.yloan.com/) Powered by Discuz! 5.5.0