Tm letiim Engelleri Takmlar renmek Temel ngilizce Dil
Yurtd Eitimin Trkiye iin ilk dura her zaman ngilteredir
. ngiltere hem dnyada eitim konusundaki yeri hem de Trkiyeye yaknl ile buradan her yl binlerce renciyi ngilizce dil eitimi iin arlamaktadr. zellikle ngilizce dil eitimi, ksa dnemli
yurtd yaz okullar ve 18 ya alt renciler iin yaz kamplar asndan da en ok tercih edilen lkedir.
Yurtdnda eitim konusunda zellikle gerekse ngilizce dil kursu, gerekse niversite, sertifika, master, staj..vs gibi programlarda eitim almak isteyen renciler iin ngiltereden sonra Amerika dil okullar, Kanada dil okullar ,
Avustralya dil okullar , Malta dil okullar gibi ngilizce konuulan lkeler deki okullar tercih ediliyor. Fakat son zamanlarda zellikle ngilizce dil eitiminde n plana kmakta olan bir lke var; Yeni Zelanda.
Neden Yeni Zelanda?
Yeni Zelanda, hem resmi dili hem ana dili ngilizce olan bir lkedir. lke Subtropikal bir ilklime sahiptir. Gney yarm krede bulunduu iin mevsimler Trkiyeye oranla terstir. Biz burada sonbahara girerken Yeni Zelandada ilkbahar balangcdr. Yeni Zelanda muhteem bir doaya sahiptir. Dnyann hibir yerinde karlaamayacanz bitki ve hayvan trlerine burada rastlamanz mmkndr. ok ilgin ve bir o kadar muhteem doann oluturduu bu otantik manzarann avantajn kullanmak isteyen sinemaclar da Yzklerin Efendisi gibi pek ok nemli filmi ekmek iin Yeni Zelanday tercih etti ve etmeye devam ediyor.
Yeni Zelanda topraklar hi sava yaplmadan elde edilmi topraklardr. Dnya zerinde yaam refah en yksek olan lkeler arasndadr. Ayrca ok modern ve ho grl bir toplum yaps vardr.
Yeni Zelanda Dolar (NZ$) dier dviz trlerine gre Trk Lirasna en avantajl dviz kuruna sahiptir. Bu nedenle eitim giderlerinin yan sra konaklama ve yaam giderleri asndan da Yeni Zelanda ok avantajldr.
Yeni Zelandada eitim,
Yeni Zelandada ngilizce dil eitimi iin bata Kaplan, Embassy CES, LSI, Eurocenters gibi pek ok uluslar aras dil okulu bulunuyor. Bu okullar Trkiyeden dil eitimi iin Yeni Zelanday tercih eden rencilere dier lkelerdeki ubelerine oranla ok ciddi indirimler uyguluyor. rnein, uluslar aras eitim veren bir dil kursunun Londra ubesi ile Auckland da ki ubesi arasnda neredeyse yar yarya varan fiyat avantaj bulunuyor.
Yeni Zelandada ngilizce dil eitimi iin bulunan dil okullarnn yan sra dnya tarafndan tannan niversiteleri de bulunmaktadr.
Yeni Zelanda Vizesi;
Yeni Zelanda vize prosedr dier pek ok lkeye oranla ok daha kolaydr. Vize bavurusu sizin konsoloslua gitmenize gerek kalmadan posta aracl ile gerekletiriliyor. Yaklak 2-3 hafta ierisinde sonulanyor.
Yeni Zelanda ya dil eitimi iin giden rencilere alma izni verilmiyor, yalnz vizenizi uzatma hakknz var. 12 haftadan uzun sreli kaytlarda vizenizi uzatabiliyorsunuz. Vize uzatma ilemleri srasnda IELTS snavndan 5.5 puan alp bu belge sayesinde haftada 20 saatlik part-time alma izinli vize veriliyor. Bu durumda okulunuza devam ederken bir yanda da rahatlkla alp cep harlnz karabilirsiniz.
by:
Basic Must Haves In A Mans Wardrobe The Best Way To Identify A Conflict Of Interest Intelligent Load Balancing For Enhancing Network Efficiency In Smbs Reasons Of A Slow Pc Issue Shop Around For Your Car Loan Carefully Dressing Up In Styles With Stone Beaded Jewelry Build Your Own Backyard Putting Green Realizing The Significance Of Tablet Enteric Coating Best Mobile Phone Deals - Lucrative Offer At Cheap Price Deals Using Air Guns Sample Father Of The Bride Speech Aiazzone Case: Making An Anonymous Attack Why Use Of Bulletin Board Is Required In Schools
www.yloan.com
guest:
register
|
login
|
search
IP(216.73.216.180) California / Anaheim
Processed in 0.017983 second(s), 5 queries
,
Gzip enabled
, discuz 5.5 through PHP 8.3.9 ,