Yurtdisi Egitim icin Vize Basvurusu
Szkonusu dil okullar Genel Dil Programlar'na katlacak renciler iin her Pazartesi balama imkan sunuyor.
Ne kadar sre dil eitimi almanz gerektii, mevcut dil bilginize ve ulamak istediiniz dil seviyesine gre deiiyor. En az iki hafta olmak zere dilediiniz sre kadar eitim alabiliyorsunuz. renciler yurtdndaki okullarda eitime baladklar ilk gn yazl ve szl olmak zere iki aamal bir seviye tespit snavna alnyorlar. Bu snavn sonucunda rencinin dil seviyesi belirleniyor ve kendisine uygun bir gruba yerletiriliyor. Yurtdnda dil eitimi iin st ya snr bulunmuyor fakat her program iin belirlenmi bir minimum ya snr vardr. Yurtdndaki dil okullarnda snf mevcutlar 10-16 kii arasnda deiiyor. Dil okullarnn tamamna yakn hafta sonu turlar, sportif aktiviteler, tarihi ve turistik yerlere geziler dzenliyor. Baz dil okullar bu hizmetler iin ek cret talep ederken bazlar bu hizmetleri program dahilinde sunuyor. Yurtdnda eitim alan renciler, zerinde renim sresinin ve ulalan dil seviyesinin belirtildii bir bitirme sertifikas alyorlar.
Okul kayt ilemleri, pasaport ve vize bavurular, konaklama ve seyahat rezervasyonlarnn zamannda ve eksiksiz yaplabilmesi iin mmkn olduu kadar erken bavuru yaplmas tavsiye ediliyor nk vize prosedrleri gidilecek leye gre iki hafta ile iki ay arasnda deiiyor. rnein Avustralya dil eitimi vizesinin sonulanmas ortalama iki ay srerken ngiltere dil okullar iin vize bavurusu en fazla iki haftada sonulanyor. Vize bavurunuz ncesinde sizinle detayl bir grme yapacak olan Yurtd Eitim Danmanlar yllarn deneyimi ile vize alma artlarna uygun olup olmadnz tahmin edebilir.
Avustralya eitim vizeleri iin Ankara'daki bykelilie bavurmak gerekiyor.
rencilere vize verirken en hassas davranan lke ise Kanada.
Kanadada eitim almanz salayacak vizeyi alabilmek iin, eitiminiz sresince oluacak masraflarnz (okul, konaklama, uak bileti, cep harl vb) karlayabilecek malikaynaklarnz olduunu belgelemeniz gerekecektir.Belgeleyeceiniz mevduat TL veya herhangi bir dviz cinsinden, size veyamasraflarnz karlayacak kiilereait olabiliyor.Vize grevlileri, lkelerine eitim amacyla gittiinize ve eitiminizi tamamladktan sonrageri dneceinize ikna olmal velkenizle olan sosyal ve ekonomik balarnz konusunda endie tamamaldr.
Kanada eitim sitemine gre dil okulu rencilerinin alma izni olmad iin, vize bavurusu srasnda rencilerin tm masraflarn karlayabilecek gce sahip olduklarn belgelemeleri isteniyor.
Bir dil okuluna dorudan bavurmak ile bu bavuruyu bir Yurtd Eitim Danmanlk Acentas aracl ile yapmak arasnda maddi adan bir fark bulunmuyor. Danmanlk firmalar, okullarn liste fiyat dnda ekstra bir cret talep etmiyor. Bu acentalardan biri de 1999 ylndan beri faaliyet gsteren dealist Yurtd Eitim Danmanl. Okul kayt ilemlerini dealist araclyla yapmanz, kendiniz iin en uygun lke, ehir, okul ve eitim programn onlarca alternatif arasndan kolayca semenizi salayaca gibi, tm yazmalar, pasaport ve vize ilemleri, konaklama, gidilen lkede karlanma, uak bileti temini gibi konularda da sizlere yardmc olacaktr.
Yurtdisi Egitim icin Vize Basvurusu
By: Diwakar Pandey
QNET Biodisc - Great Benefits NO MORE HANGOVERS Информационные Таблички И Световые Вывески Trudi joins Corinium Care in Nailsworth Having The Right Track Can Be A Dangerous Place Наружная Реклама В Городе How many uses does a swiss army knife have? AICTE/PTU tuition fee waiver scheme Link Exchange – Relevance Counts Link Exchange – a power play 3 Dollar Store Grand Opening Options Metal Yarn - A Quick Introduction Psoriasis Cream – Why Natural Is Best
www.yloan.com
guest:
register
|
login
|
search
IP(216.73.216.233) California / Anaheim
Processed in 0.014186 second(s), 5 queries
,
Gzip enabled
, discuz 5.5 through PHP 8.3.9 ,