Yurtdnda Yabanc Dil Eitimi in Dikkat Edilecek 4 Nokta
Hangi lkeyi setiinize dikkat edin! O lkenin verecekleri ihtiya ve beklentilerinizi karlamyorsa
, dil eitiminiz ok baarl gemeyebilir. Mesela Amerikada eitim (Amerikada eitim) alnabilir.
Mmkn olduunca konaklamay aile yannda almaya aln! Yurt veya kendi banza bir tutacanz bir daire dilinizin geliimi asndan yararl olmayabilir. Aile hem size oradaki yaamn anahtar, hem de aldnz eitimin pratiini yapabilmenizi salayacaktr.
Okul seiminde danmanzla tam bir ibirlii iinde olun! Sizin ihtiyalarnz karlayabilecek, maddi olanaklarnza uyacak ve beklentilerinizi en iyi gerekletirilebilecek uygun seenekler size sunulacaktr. Amerikada eitim (Amerikada eitim, ABDde eitim, ABDde eitim) bu konuda doru seenek olacaktr.
Eitim sresiniz boyunca kendi lkenizden insanlarla ok az grn! Bylece daha disiplinli bir dil eitimi alabilirsiniz.
Yurtd eitim denince akla ilk gelen konulardan biri olan yabanc dil eitimi, eitimden kariyer geliimine kadar ok geni kapsaml bir alan kapsyor. Dnyann en ok bilinen dili olan ngilizceyi, sanatn simgesi Franszcay ya da talyancay, dnyann en ok konuulan anadili olan spanyolcay ya da disiplinler dili Almancay renmek iin bu dillerin konuulduu ya da anadil olduu lkeler seiliyor.
Dil eitiminin sektr haline geldii bu lkelere her yl dnyann hemen her lkesinden yz binlerce kii gidiyor. zellikle
Amerikada eitim (Amerikada eitim, ABDde eitim, ABDde eitim) ana dili ngilizce olmas hasebiyle epey tercih edilmektedir. Herhangi bir dile hkim olabilmek iin eitli aamalardan gemek gerekiyor. Dilin en nemli ve olmazsa olmaz temeli olan gramer bilgisinin ilk admlarnn bulunulan lkede olmas, bir anlamda dile snlm olmas tavsiye ediliyor.
Birok lke vize verirken temel snma bilgileri denilen ilk adm aryor. Yurtdna gidildiinde ise dilin yerel halkn konutuundan gramerin oturtulmasnn yannda, konuma (speaking) tarafnn da rahata halledilebiliyorsunuz. Hayatn iinde yer aldnzdan televizyon ve radyo takip ederek dinleme (listening) yetinizi ya da en azndan gnlk gazete ya da dergiler sayesinde okuma (reading) yetinizi gelitirebilirsiniz.
by: Sansal geel
How Much of Your Brain Can You Use? The Lich King in WoW What Do You Think About Hoodies ? Meguiar s X2020 FDA Warns Maker of Invisalign 'Invisible Braces' A Planning Checklist for Your Free Virtual Event How Do I Conceive After Tubal Ligation? Shaiya Experience Detailed(B) Finding Your Passion In Life In 5 Easy Steps ASSIGNMNET HELP - almost every work to be done with the help of assignment help A Closer Look at Soya How To Get A Social Life In 5 Simple Steps COMPENSATING CABLES & EXTENSION LEADS FOR THERMOCOUPLE & RTDs
www.yloan.com
guest:
register
|
login
|
search
IP(216.73.216.142) California / Anaheim
Processed in 0.016910 second(s), 7 queries
,
Gzip enabled
, discuz 5.5 through PHP 8.3.9 ,