Welcome to YLOAN.COM
yloan.com » Education » Yurtd Eitim, Yurtdii Etm, Yurtd Eitim Danmanlk Blog Arivi
Education Self Improvement Addictions Anger-Management Attraction Coaching Creativity Goal-Setting Grief-Loss Innovation Leadership Motivation Organizing Positive-Attitude engagement luxury attractive personalized interview movers preparing tiles overcome nursing experts myths mattress scholarship confidence emergency english happiness

Yurtd Eitim, Yurtdii Etm, Yurtd Eitim Danmanlk Blog Arivi

Yurtd Eitim le lgili renci Mektuplar

Yurtd Eitim le lgili renci Mektuplar

Hostfamilyden ok, gerek birer anne baba gibiler!..

"Amerika hayalimi, eriilmez diye dndm ve yaamak istediim lkeyi Medu yurtd eitim ve Serta abi sayesinde grdm ve uanki hala hayal gibi olan imkanlarma O"nun sayesinde eritim. Yurtdna k srecimin en bandan en sonuna kadar olan tm zamanlarm iin koskocaman teekkrler benden size!

"..Amerika"daki 7. ayma girerken dil okulum olan ELS Boston"n hem yeri ( Harvard Univ. nin ok yaknnda ) hem de kalitesi bakmndan ok memnun olduumu syleyebilirim. Zaten Serta abi de Amerika"daki yurtd eitim ve dil okullarnn arasnda en iyilerinden biri olduunu sylemiti ELS dil okulunun. Bo dersimiz yok, ngilizce bilmeyen hocalarmz yok :p Dil okulumdan memnuniyetimin yansra artk burann bir paras gibi hissediyorum kendimi, yurtdnda herey ok dzenli ve sayygl, Trkiye"ye geldiimde malesef buradaki insana saygnn 10da birini bile gremiyor, maleef rahatsz oluyorum artk. Yurtdnda eitim alrken birok zorlukla karlasanz bile bu zellik ve darvranlar sayesinde yurtdnda olmann getirdii dezavantajlar sfrlayabiliyorsunuz. Bunu zellikle belirtmek istedim, lkem ve yurtd arasndaki en temel farkllk bence kesinlikle budur.

"Neyse gzel eyler yazmak istiyorum bu konular geelim nk hep gzel eyler yayorum burada :) Kalan son 2 aymda kurs younluumu biraz ksarak kendimi gezmeye vermi bulunuyorum:)) Yannda kaldm ailem Mr.&Mrs. Petty sper insanlar! Akcas aile yan seiminde ok tereddtlydm fakat Serta abinin de "dil okullarna ve yurtdna eitime giden rencilerimizin %95 i bu sekilde"gidiyor referans ile bu seimde bulundum ve sonu harika. Dil okulum ok iyi olmu olsa bile, konaklamamda sknt yaasa idim gerekten ekilmez bir hale gelirdi buralar, byle bir ailede ve koullarda dil eitimimi tamamlyor olduum iin k mutluyum!..

Yurtdna karken olduka tedirgindim, akcas Serta abinin neredeyse gzm kapal ekilde bile bulabilmemi salayacak anlatmlarna ramen byleydim fakat uaa bindiimde ve yurtdndaki yeni hayatma doru havalandmda herey bir anda huzura kavutu :) mkannz varsa mutlaka yurtdnda bir dil okuluna gidin arkadalar, tabi ki kimle gideceiniz konusunda bir tavsiyeye gerek yoktur, Mdu yurtd eitimle gidin, dnene kadar sizinle olsunlar!....

Faruk Beir

stanbul Bilgi niversitesi

Amerika Dil Okulu rencisi

by: Sertac Kemiksiz
Education Consulting- Interviews Success Mantras Training Solutions For The Youth Mothers Scholarships An Effective Aid To Achieving Your Dreams Mothers Can Now Go Back To School Through Scholarship Assistance California Continuing Legal Education Requirements You Should Know New York Continuing Legal Education Recent Changes Scholarships Help Moms Earn A Better Life Obama's Funding Program Helps With Education 5 Tips To Get The Best Home Schooling Program In Illinois Electrical Control Systems: 3 Types That Could Transform Your Business Better Outlook For the Current Free Educational Scholarships Free Educational Scholarships - How To Take Advantage Of Them Find Free Scholarships For School Up To $10,000 Time to teach the teacher
print
www.yloan.com guest:  register | login | search IP(216.73.216.124) California / Anaheim Processed in 0.017251 second(s), 7 queries , Gzip enabled , discuz 5.5 through PHP 8.3.9 , debug code: 19 , 2397, 56,
Yurtd Eitim, Yurtdii Etm, Yurtd Eitim Danmanlk Blog Arivi Anaheim